Zoeken naar tweedehands auto particulier verkopen

 
tweedehands auto particulier verkopen
Gebreken aan auto bij koop van particulier.
Het ging om de verkoop van een auto Volvo V70 tussen twee particulieren. Na aflevering van de auto bleek dat koper elke 150 kilometer 1 liter koelvloeistof moest toevoegen om oververhitting van de motor te voorkomen. Het hof stelt onder meer het volgende.: Ook een tweede hands moet voldoen aan de in redelijkheid te stellen verwachtingen en dient geschikt te zijn voor normaal gebruik. Van een gekochte auto mag je verwachten dat deze veilig aan het verkeer kan deelnemen. Bij een gebruikte auto mag de koper verder verwachten dat de auto in een staat is die bij de ouderdom, het aantal gereden kilometers en de onderhoudstoestand past. Weliswaar mag je als koper van een tweedehands auto niet verwachten dat je in het geheel geen reparaties hoeft te doen, echter hoef je geen rekening te houden met ernstige en uitzonderlijke reparaties op korte termijn na aankoop afhankelijk van het na de koop gereden aantal kilometers, het al dan niet passen bij de kenmerken van de auto, waaronder de ouderdom, de kilometerstand en de onderhoudshistorie.
Dendercars Vind vandaag nog uw droomwagen bij Dendercars.Tweedehandswagens met carpass Europese garantie. Opties: Automaat, Manueel. Geen verborgen kosten.
Super enthousiaste ontvangst bij Dendercars, hele deskundige en eerlijke uitleg over de voor en nadelen van de keuze mogelijkheden berline/break eens de auto aangekocht was er een hele goede en snelle service en dienstverlening, moesten ons niets aantrekken van inschrijven allemaal door Dendercars geregeld. Zeker een aanrader om een auto aan te kopen. Wij kijken uit naar uw bezoek! WELKOM BIJ DENDERCARS. Een jong en dynamisch bedrijf uit regio Dendermonde met jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van tweedehands autos. Dankzij onze expertise wikken, wegen en vergelijken wij dag in dag uit autos om u te laten genieten van kwaliteitsvolle autos aan bijzonder scherpe prijzen. Na uw aankoop kan u altijd terecht bij onze werkplaats voor herstellingen of onderhoud. Enkel het beste bij Dendercars voor u! HEEFT U VRAGEN, STEL ZE GERUST. 32 0 52 46 65 00. Stuur ons een mail. Openingsuren: Ma Do 1000: u 1800: u Vr 1000: u 1200: u, 1500: u 1800: u Za 1000: u 1700: u. Vind een auto. Verkoop uw auto.
23 tips bij het kopen van een tweedehands auto Pricewise.
22 mei 2020, door Marlijn Pruim. Een tweedehands auto kopen kan een spannende gebeurtenis zijn. Je wilt natuurlijk geen kat in de zak maar rijden in een goede bak. Ga je een auto bekijken? Neem dan iemand mee die al ervaring heeft met het kopen van een auto. En belangrijk: wees kritisch. Om je op weg te helpen, hebben we 23 aandachtspunten voor je op een rij gezet die je helpen bij het kopen van een occasion. Wat is je eerste indruk? Voor de proefrit. Kloppen de officiƫle gegevens? Tijdens de proefrit. Hoe ziet de auto eruit aan de buitenkant? Voor je een beslissing neemt. Hoe ziet de auto eruit onder de motorkap? Wat is je eerste indruk? Bekijk de autogegevens in de advertentie. Vergelijk de vraagprijs met autos van hetzelfde model, bouwjaar en/of met hetzelfde aantal kilometers. Zo weet je een beetje of de koop realistisch is, of te mooi om waar te zijn.
Hoe kan ik mijn auto verkopen? AG Insurance.
Om deze functie te activeren moet u cookies aanvaarden voor het delen van gegevens met derden. Ontdek de bijbehorende producten. Bekijk het volledige overzicht. Laatste Wijziging: 15 januari 2020. Wil je je auto verkopen? Volg deze handige gids. Wil je een nieuwe auto kopen? Of ben je van plan je auto in te ruilen voor het openbaar vervoer? Hier lees je hoe je de verkoop van je huidige auto het beste aanpakt. Aan wie verkoop ik mijn auto?
Garantie verzekering tweedehands auto Verzekeringen.be.
Ben je van plan om een tweedehands auto te kopen? Dan kun je voortaan, aanvullend op je autoverzekering, een verzekering voor de verlenging van de garantie van je auto afsluiten. Ook al heb je die via een particulier gekocht. Garantie 2dehands auto aangekocht via een officiƫle verkoper.
Wanneer moet ik mijn auto laten keuren voor verkoop?
Werken bij 1. Wanneer moet ik mijn auto laten keuren voor verkoop? Verplichte keuring voor verkoop van personenwagens? Bent u van plan uw auto te verkopen? Moet u in dit geval sowieso uw wagen laten keuren? Waarop moet u letten en wat mag u zeker niet vergeten? Wanted Law licht deze zaken toe. De keuring voor verkoop is wettelijk verplicht wanneer een particulier of handelaar een voertuig verkoopt dat ingeschreven zal worden op naam van een andere titularis.
Welke formaliteiten bij verkopen auto ASSURAUTO.
Tweedehands auto verkopen. Hoe auto verkopen. U wilt van uw auto af? Maar aan welke prijs? Waar en aan wie auto verkopen. Waar zoekertje tweedehands plaatsen. Welke formaliteiten bij verkopen auto. 15 tips om zuiniger te rijden. 20 tips om carjacking te vermijden. Wat dekt mijn brandverzekering? Terminologie in een brandverzekering. Wat dekt de brandverzekering niet? Brandverzekering als huurder? Waar en wanneer rookmelder plaatsen. Wat te doen bij waterschade? De optionele dekkingen bij een. Dekking indirecte verliezen. Hoe diefstal in uw woning voorkomen. Belastingvermindering bij beveiliging van een. Zonnepanelen: Premies, fiscale voordelen en. BTW-tarief van 6% voor renovatiewerken.
Welke papieren moet u bij de verkoop van uw wagen overhandigen? Auto-verkoopgids.be.
Dossier uw auto verkopen. De techniche controle tweedehands. In nieuwstaat na grondige poetsbeurt. Zoekertje: met of zonder foto. Welke prijs vragen: richtprijzen wagens. Waar uw auto-advertentie plaatsen? Opgepast voor oplichters. Documenten voor verkoop. Veilig betaald worden. Der aankoop van een auto gepland?

Contacteer ons