Zoeken naar tweedehands auto gekeurd voor verkoop

 
tweedehands auto gekeurd voor verkoop
Een voertuig tweedehands kopen Belgium.be. Een voertuig tweedehands kopen Belgium.be.
Een voertuig tweedehands kopen. Voor de aankoop. Op deze pagina vindt u nuttige informatie over de aankoop van een tweedehandsvoertuig in België. Als u een voertuig aankoopt in het buitenland, verloopt de procedure enigszins anders. U kunt een tweedehandsvoertuig aankopen bij een professionele autohandelaar of bij een particulier. De professionele handelaar is verplicht u een waarborg van minstens één jaar te geven. Een particuliere verkoper zal een lagere prijs vragen, maar geen waarborg bieden. Voor u een tweedehandsvoertuig koopt, is het aangeraden om het voertuig aan een controle te onderwerpen. Ziet u sporen van roest? Is het voertuig betrokken geweest in een ongeval? Hoe ziet de motor eruit? Gebreken als deze komen niet aan het licht tijdens de verplichte keuring, maar hebben wel een invloed op de prijs en kwaliteit van het voertuig. Bij de aankoop van een tweedehandswagen moet de verkoper u steeds de volgende documenten overhandigen.: Een particuliere verkoper moet u de originele verkoopfactuur voorleggen. De professionele autohandelaar maakt ook nog een nieuwe factuur.
Wanneer moet ik mijn auto laten keuren voor verkoop?
Bent u van plan uw auto te verkopen? Moet u in dit geval sowieso uw wagen laten keuren? Waarop moet u letten en wat mag u zeker niet vergeten? Wanted Law licht deze zaken toe. De keuring voor verkoop is wettelijk verplicht wanneer een particulier of handelaar een voertuig verkoopt dat ingeschreven zal worden op naam van een andere titularis. De tweedehandskeuring voor inschrijving is verplicht voor personenwagens, lichte berdrijfsvoertuigen en kampeerwagens. Deze keuring dient te gebeuren in een erkend keuringscentrum. Momenteel dient u een aantal documenten voor te leggen, namelijk het laatste inschrijvingsbewijs van het voertuig, het laatste keuringsbewijs, het gelijkvormigheidsattest en een identificatieverslag voor kampeervoertuigen. Tweedehandskeuring of visuele keuring? De tweedehandskeuring bestaat uit een identificatie en een keuring van de wagen. Tijdens de keuring zal de inspecteur nagaan of de nodige documenten geldig zijn en of ze wel overeenkomen met het voertuig dat voorgereden wordt. Maar wanneer uw voertuig minder dan twee maanden geleden gekeurd werd in een lidstaat van de Europese Unie en u beschikt over een groen keuringsbewijs met normale geldigheid afgeleverd in België of in een andere lidstaat van de Europese Unie, dan komt u in aanmerking voor een vereenvoudigde visuele keuring.
Auto verkopen zonder keuring Direct via wijkopenautos.be.
Zelfs op uw voertuig die niet gekeurd is! Een goed bod, snel geld en geen gedoe. Door een afspraak te maken bij een koper als wijkopenautos.be! Elke tweedehands auto is zo verkocht! Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis. Verkoop als het gewenst is. Wat u moet weten om uw auto zonder keuring te verkopen. U wilt uw auto verkopen, maar de autokeuring is verlopen. Of misschien is de keuring binnenkort en verwacht u dat uw voertuig wel eens niet door de keuring heen zou kunnen komen. Wat is mijn auto waard? Gratis de waarde van uw auto opvragen. Snel en eenvoudig verkopen voor de beste prijs!
tweedehands auto gekeurd voor verkoop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Keuring voor verkoop Verzekeringen.be.
Je moet aan de volgende twee voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een visuele keuring.: Jouw voertuig is minder dan 2 maanden geleden gekeurd in België of een andere lidstaat van de Europese Unie. Jouw voertuig beschikt over een groen keuringsbewijs met normale geldigheid. De voertuigen die niet voldoen aan de bovenstaande criteria, of waarbij tijdens de visuele keuring een tekortkoming werd vastgesteld, krijgen een volledige tweedehandskeuring. Welke documenten ontvang je na de keuring? Indien het voertuig geen gebreken vertoont, ontvang je een groen keuringsbewijs volledige tweedehandskeuring of een document visuele keuring van het voertuig visuele tweedehandskeuring. Bij tweedehandskeuringen wordt geen bonus toegepast. Naast de volledige of visuele keuring, moet het keuringscentrum een bijkomende diagnose uitvoeren. Het resultaat daarvan komt in het tweedehandsrapport te staan. Het tweedehandsrapport geeft weer wat de staat van het voertuig vóór verkoop is.
Het als particulier kopen van een auto in Belgie JuridischForum.be.
Kan iemand mij duidelijkheid geven in dit Belgisch fenomeen? Kan een auto ongekeurd kopen/verkopen in België van/naar een particulier. en is het daarna nog mogelijk er op een of andere manier er wettig in te rijden? Juridisch actief: Ja Regio: België. Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen! Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake. 2, 27 jan 2014 1202.: Een tweedehandswagen moet altijd gekeurd zijn voor verkoop aan een pariculier. Dit moet de verkoper doen. De koper kan hem niet naar de keuring rijden. Ongekeurd en/of zonder carpass verkopen aan een particulier is verboden. Bij elke verkoop van een tweedehandswagen aan een particulier moet aan hem een CAR-PASS worden afgeleverd door de verkoper. Het doet er niet toe of deze verkoper eveneens een particulier is dan wel een vakman. Wanneer je als particulier je wagen tweedehands verkoopt aan een vakman, ben je niet wettelijk verplicht om hem een CAR-PASS af te leveren.
Autokeuring Auto keuren voor verkoop tweedehandskeuring.
De Car Pass is om fraude te voorkomen aan de kilometertellerstand van tweedehands wagens. De Car Pass is vereist bij de verkoop van de auto. Zonder Car Pass is de verkoop niet geldig. Op dit moment telt België 77 keuringcentra waar u een afspraak kunt maken voor de autokeuring. Groene verzekeringskaart bij keuring. Sinds november 2013 wordt er tevens gecontroleerd bij de keuring of de groene verzekeringskaart aanwezig is. Zodoende wil men het aantal onverzekerde voertuigen in België terugdringen. Kosten van de keuring voor verkoop. Net als de verplichte keuring, kent de keuring voor verkoop ook kosten. De verplichte keuring kost rond de 45 euro. De keuring voor verkoop 3900, euro wanneer de auto minder dan 2 maanden geleden is gekeurd.
Tweedehands Auto te koop in België 43402 zoekertjes autolive.be.
autolive.be presenteert u duizenden auto's' van alle merken, tweedehands of nieuw. Als u op zoek bent naar een stadsauto, een gezinswagen of een sportwagen, bent u op de juiste plaats! Alle types brandstof zijn ook vertegenwoordigd, zodat u een elektrische of hybride auto kunt vinden als u wilt. Als u een ander type auto of voertuig te koop nodig hebt, klik op de volgende links.: Oldtimer te koop. Tweedehands Auto zonder rijbewijs. Schadewagen te koop. Alle auto garages in België. 43402 tweedehands auto's' te koop in België. Toon de resultaten. pro 30 foto's' vandaag 1233.: Mercedes-Benz GLA 200 CommandDAB. 1.595 cm 3. 156 PK 116 kW. 3001 Leuven MERCEDES-BENZ GARAGE GMS TE HEVERLEE IS OFFICEEL VERDELER VOOR MERCEDES-BENZ!

Contacteer ons