Resultaten voor tweedehands auto particulier kopen

 
tweedehands auto particulier kopen
Een tweedehandswagen gekocht van een particulier? Dit is je garantie Rechten Moneytalk.
Volgens die wet moet de garagist je twee jaar garantie geven. Hij kan die termijn contractueel beperken tot één jaar, hetgeen in de praktijk ook veelal gebeurt. Koop je de tweedehandswagen integendeel van een particulier, dan geldt deze wet niet.
Een occasie kopen Car-Pass.
Het is de verkoper die moet instaan voor de opmaak van dit document, tenzij het gaat om de verkoop van een tweedehands wagen door een particulier aan een professioneel bvb. bij de aankoop van een nieuwe wagen. In dit laatste geval is het de professioneel die het document moet opmaken. Het document moet in tweevoud worden opgemaakt en elke partij moet er een exemplaar van krijgen. Wanneer het een verkoop van een tweedehands wagen tussen particulieren betreft, bestaat er geen wettelijke verplichting om een zon document op te maken. Het is wel aan te raden dit toch te doen om latere discussies te vermijden. Geen Car-Pass gekregen: wat zijn je rechten? Een Car-Pass is verplicht! De wet voorziet dat de particuliere koper die geen Car-Pass heeft gekregen, de ontbinding van de koopovereenkomst kan eisen. Wanneer hij zich daartoe tot de rechter wendt, zal deze de ontbinding van de koop bevelen. De koop zal dus als onbestaande worden beschouwd en de verkoper zal de aankoopsom aan de koper moeten terugbetalen. Waar kan ik een Car-Pass aanschaffen? Wanneer je een auto tweedehands wil verkopen, moet je deze wagen voorrijden voor een tweedehands keuring.
Ultieme Checklist: het kopen van een tweedehands auto Lastenvrij.nl.
In Nederland worden veel tweedehands autos verkocht. Alleen al op Marktplaats staan bijna 200.000 tweedehands autos te koop. Veel van deze autos zijn prima, maar er worden natuurlijk ook minder goede autos verkocht. Daarom hebben we een checklist opgesteld met nuttige tips om een miskoop te voorkomen. Je kunt de zoektocht naar een tweedehands auto beginnen op Markplaats of Autoscout24. Het aanbod is groot en de autos zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken. Hieronder staan 5 populaire sites om te zoeken naar een gebruikte auto.: De autos die op Marktplaats staan worden verkocht door een particulier, een autogarage óf een BOVAG-autogarage. Hieronder staan de voor en nadelen van het kopen van een particulier en een garagebedrijf.:
Wat te doen bij tweedehands auto kopen? Verzekeringen.be.
Ben je op zoek naar een betaalbare tweedehands auto? Met onze tips weet jij waarop je moet letten bij een tweedehandswagen, hoe je de verkoop goed kunt afronden én hoe je jouw wagen moet verzekeren. Waar kan ik een tweedehands auto kopen? Om te beginnen is het belangrijk om de prijzen van tweedehands autos te vergelijken.
Occasions kopen? Tweedehands auto's' zoek je op Gaspedaal.nl.
Wil je een grote stationwagon-occasion met een trekhaak? Een tweedehands cabriolet om in de zomer over de boulevard te cruisen? Of reikt je budget niet verder dan een bescheiden hatchback van tien jaar oud? Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, zet voor jezelf op een rijtje waar jouw ideale occasion aan moet voldoen. De zoekmogelijkheden op GasPedaal.nl gaan namelijk veel verder dan filters op merk en model alleen. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op bouwjaar BMW. Meer tips occasion zoeken. Een occasion kopen. Als je een tweedehands auto koopt van een particulier ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je hem bij een garagebedrijf koopt. De keerzijde is dat je geen garantie krijgt en nooit zeker weet in welke staat het voertuig verkeert. Een occasion kopen bij een BOVAG-bedrijf is duurder, maar daarvoor krijg je wel een auto die technisch gekeurd is en een BOVAG-garantie van zes maanden meekrijgt alleen als de aanschafprijs hoger is dan 4.500.
Ex-leasewagens kopen tegen een voordelig tarief bij Alphabet.
Toggle mobile menu. Vind een gebruikte wagen naar jouw keuze. Bekijk ons ruime aanbod aan kwalitatieve ex-leasewagens aan scherpe prijzen. Vind je wagen. Aanbod voor particulieren. Op zoek naar een tweedehandswagen die aan hoge kwaliteitseisen voldoet? Een wagen kopen via Car Square biedt u tal van voordelen. Ontdek de voordelen. Bekijk ons aanbod op www.alphabetcarsquare.be. Aanbod voor ondernemingen. Bent u een professionele handelaar, geregistreerd in België, Nederland of Luxemburg? Op zoek om uw aanbod uit te breiden met kwalitatieve ex-leasewagens?
Auto tweedehands kopen zonder keuring als particulier?
Video Technisch Metalen legplank 90 x 30 cm gezocht. Thread: Auto tweedehands kopen zonder keuring als particulier? Show Printable Version. Subscribe to this Thread. Switch to Hybrid Mode. Switch to Threaded Mode. 9th April 2017, 1703: 1. View Forum Posts. Join Date: September 2015. Auto tweedehands kopen zonder keuring als particulier? Ik heb een vraagje. Mijn wagentje is aan vervanging toe en nu heb ik op autoscout een interessante aanbieding gevonden. Echter de wagen is NIET gekeurd voor verkoop door de verkoper. De verkoper is een particulier en wil om een of ander reden niet zelf naar de keuring stappen om de auto aan te bieden voor verkoop.
Dé referentie voor tweedehands auto's' in België! Autovlan.be wordt Gocar.be.
Hierbij geef ik ook de toestemming voor de verwerking van mijn gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid van Gocar.be. Uw inschrijving werd goed geregistreerd. Lijst met beschikbare merken. Garages Alfa Romeo. Tweedehands Alfa Romeo. Garages Aston Martin. Tweedehands Aston Martin. Garages De Tomaso. Tweedehands De Tomaso. Garages Land Rover. Tweedehands Land Rover. Nieuwe auto kopen. Koop een oldtimer. Koop een utilitair. Koop een motor. Verkoop uw auto. Verkoop uw oldtimer. Verkoop uw utilitair. Wat is leasing? Wie zijn we. Uw reclame op Gocar.be. Support / F.A.Q.'s.' Volg ons op sociale media. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Gocar. Vul een geldig e-mailadres in. Uw inschrijving werd goed geregistreerd. Door het ingeven van mijn e-mailadres bevestig ik nieuwsletters te willen ontvangen van Gocar.be en haar partners. Hierbij geef ik ook de toestemming voor de verwerking van mijn gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid van Gocar.be. Cookies / Instellingen Privacy Algemene voorwaarden. 2020 Gocar.be Alle rechten voorbehouden. Auto's' Oldtimers Utilitaire Motoren Dealers Catalogusprijs. Professioneel Particulier Wat is leasing?

Contacteer ons